Sunday, May 28, 2017

Söndag

Idag är det Mors Dag, jag fick ju den fina buketten redan igår och i morse fick jag sms av lilla S. T o m J kom ihåg det, han brukar inte minnas såna dagar, men jag hade fått ett meddelande från honom i natt och att han saknade mig. Blir lite blödig då. Jag skriver ibland till honom att jag saknar honom, men sen tycker jag att jag inte ska hålla på och kanske ge honom dåligt samvete hela tiden.
Idag när jag jobbade kändes det som att dagen aldrig skulle ta slut. Jag var så seg. När jag sen jobbat klart - ä n t l i g e n så kom jag på att jag glömt dricka kaffe på hela dagen! Inte konstigt att jag var seg. Men sen är det ju sånt väder så folk har annat för sig än att åka och shoppa, redan när jag cyklade till jobbet var det 25 grader. Herreminje. Jag har tyvärr inte kommit till graven för att sätta blommor där, men på tisdag har jag planerat att åka dit och sätta nya blommor, sen i juni skulle min mamma ha fyllt 90 år om hon levt.
Imorgon jobb bara tre timmar, känns skönt.

2 comments:

znogge said...

Utan kaffe, eller te, som gäller för mig, så blir man lätt seg- Kyrkogården hann jag inte besöka men syster min var där så jag tar det en annan dag. Kram och ha en fin söndagskväll!

ime said...

Ja jag kan inte fatta att jag glömt dricka kaffe!
Ja det finns fler dagar att hinna med kyrkogårdsbesök.
Kram och detsamma till dig