Friday, June 16, 2017

Fredag

Jag är så himla trött. Det är inte ovanligt men jag funderar på vad det kan bero på. Är det så enkelt att jag jobbat för mycket senaste tiden? Alltså för många dagar på sträck och för lite sammanhängande ledighet, har ju bara haft en ledig dag i taget och farit omkring med tidningsjobbet också. Jag har ingen energi och ork. När jag går upp på morgonen dricker jag kaffe och läser tidning och kollar lite på nyheter och annat på internet, men jag är så trött, har ingen energi på jobbet heller. Det är helt annorlunda när man får öppna butiken och gå hem vid fyra, jag har ju alltid stängningar och det är segare med kunder på eftermiddag/kväll. Ibland funderar jag på om jag kanske snarkar eller något som gör att jag går omkring och är trött på dagarna. Får väl se hur det blir framöver, är jag lika trött på semestern får jag kanske kolla upp mina värden eller något. Imorgon jobb igen, på söndag ska jag och E åka ner till Österlen, ser ut att bli fint väder. Det ser jag fram emot.

2 comments:

znogge said...

Kan det kanske bero på att du arbetar så många dagar i sträck och när du sedan ska vara ledig så ändras det. Det är en påfrestning att inte veta hur arbetstiden ser ut... Men blir det inte bättre ska du självklart kolla upp dig.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja oftast blir det bara en ledig dag i taget och då är jag så trött att jag inte orkar det jag borde göra i mitt hem t ex. Men visst kan det vara en påfrestning att inte riktigt veta hur veckorna blir, blir en mental trötthet också.
Kram och detsamma till dig