Tuesday, June 13, 2017

Tisdag

Ledig idag, vaknar med lite huvudvärk. Vädret är inte roligt, det blåser jättemycket och regnet hänger i luften. Regnade igår både när jag cyklade till jobbet och när jag cyklade hem. Ska städa lite idag, mina fönster går det knappt att se ut genom, får se om jag hinner putsa innan regnet börjar.
Vi har en tävling i hela kedjan varje månad där de 50 bästa säljarna presenteras, de som sålt mest efter arbetade timmar. Jag har varit med på listan flera gånger och maj månad var den bästa jag någonsin gjort. Därför blev jag mäkta förvånad när listan kom och jag inte fanns med alls trots att mitt resultat absolut platsade bland de 10 bästa. Jag började räkna och fattade verkligen noll, skickade mail till både försäljningschef och regionschef och frågade vad som gått fel. Blir så irriterad. Jobbar man och sliter ska man ha cred för det, då förväntar man sig att de som gör en lista gör rätt. Hur ska man annars bli motiverad när man gör sitt bästa resultat någonsin och det inte ens kommer med? Ska bli intressant att se vad dom svarar. På mitt andra jobb har både vd och försäljningsdirektör fått gå. Resultatet är inte bra och nu tar koncernchefen över som vd och försäljningsdirektör för annan tidning tar över. Kan tänka mig att det är oroligt för dom som jobbar där. L som jag känner och som är min kontakt ska jobba vidare som förut till hösten, sen tror hon att hon ryker. Tror kanske inte det men det är tärande att jobba inom en bransch som bara går neråt och där man hela tiden känner ett hot. Det är tufft inom många branscher idag.

2 comments:

znogge said...

Men så märkligt att du inte fanns med på listan! Klart att man ska ha cred för det arbetet som man gjort. Hoppas du får rätt!

Kram

ime said...

Ja det hoppas jag också. Fel kan göras men då ska det banne mig rättas till.
Kram