Friday, March 30, 2018

Långfredag

Jag har personalrabatt några veckor till så jag passar på att köpa sånt som är klassiskt, som jag kan ha länge, som denna cardiganen. Bra kvalitet och passform. Var uppe på stan, förvånansvärt mycket folk, det är ju långfredag.
Nu är S och K på väg ner, de har varit på Yasuragi igår och i natt, det kända spa:et med japanskt tema. Absolut ett ställe jag vill besöka, någon gång ska det nog bli av. När jag utbildade mig till hud- och spaterapeut var min examensbehandling med just japanskt tema, jag hade kontakt med Yasuragi och köpte produkter därifrån. Det allra vanligaste med spa och behandlingar i Japan är att ljusa upp huden. Det finns ju inte här. Sen har vi inte de fantastiska varma källorna som det vimlar av i Japan. Åh nu fick jag lite Japan-längtan.

2 comments:

Anneli said...

Hej Ime,

Å, Japan och spa-behandlingar. Jag gick ofta på onsen (varma källor) med mina Japanska väninnor och hade en stående tid bokad för ansiktsbehandling var tredje vecka. Så härligt!

Vilken snygg cardigan och vad perfekt nör man kan handla på personal rabatt. Det är mycket klokt att handla klassiskt. Det håller livet ut.

Kram, Anneli

ime said...

Jag är allt lite avundsjuk på dig som bott i Japan 😊
Ja jag börjar mer och mer handla klassiska plagg.
Kram