Monday, March 05, 2018

Måndag i mars

Tulpanerna jag köpte i blomsteraffären stod inte längre än de jag köper i mataffären, tog ca tre dagar innan dom började hänga och se ledsna ut. Ändå kan jag inte låta bli att köpa nya. Känns som dom muntrar upp och ger hopp om ljusare och varmare tider. Tänk så många månader man går och längtar efter ljus och värme. För mig börjar det ungefär i november och slutar inte förrän våren gjort inträde.
Igår åt vi sushi, jag och E, efter jag jobbat klart. Gott som vanligt. Idag är jag ledig. Jobbar sen tre dagar innan jag har en helt ledig helg nästa helg. Jag har ett tretimmarpass en lördag och så vet jag att jag ska jobba annandag påsk men sen hoppas jag att jag inte har någon hel helg innan jag slutar. Min motivation är inte den bästa.

4 comments:

znogge said...

Jag har tyvärr samma erfarenhet så i fredags blev det ingen bukett men jag måste säga att jag saknar blommorna. Förstår bara inte varför de ska bli så tråkiga så pass snabbt. Minst sagt irriterande för tyvärr är det ingen engångsföreteelse...

Kram och ha en bra start på veckan!

ime said...

Ja man saknar blommor när man inga har. Får kanske bli rosor istället för dom håller längre!
Kram och detsamma till dig!

ibod11 - Ingrid said...

Tulpaner är jättefina men det finns så många andra lika fina blommor. Jag kommer mig sällan för att köpa blommor åt mig själv men jag skulle nog hellre köpa något som brukar klara sig längre. Jag har tulpaner i konstmaterial i stället och de står året om ;)
Kram

ime said...

Jag köper blommor till mig själv hela tiden 😊 men så älskar jag också blommor av alla slag.
Kram