Wednesday, March 07, 2018

Onsdag

Idag var jag hos optikern innan jag började jobba. Det var tydligen på dagen fyra år sen jag hämtade ut mina glasögon som jag har nu, kunde optikern se. Min syn hade inte förändrats så jag kan behålla dom jag har, så skönt. Men det är ju kampanj nu på progressiva glas, 50% rabatt så jag skaffade mig solglasögon med styrka. Ska bli jätteskönt. Jag kan bara använda solglasögon när jag sitter stilla... går jag på stan t ex eller kör bil ser jag ju inte, så det ska bli superbra.
Imorgon ska jag öppna och jobba till 16, sen är jag ledig ända till måndag. Så skönt. Ikväll snöade det för fullt när jag gick hem. Men jag är optimist, nu har jag beställt solglasögon så solen kommer säkert snart!

4 comments:

znogge said...

Vi får se dina nya solglasögon som en fingervisning om att våren snart är här! Jag har progressiva solglasögon och det är verkligen inte fel.

Kram

ime said...

Ja tyvärr vaknade jag till ett snötäcke utanför. Men om två veckor ska jag hämta solglasögonen så våren kan få ha den tiden på sig att verkligen komma OCH stanna!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Vilken tur att du inte behövde ny styrka på glasen för då kunde du i stället lyxa till det lite med solglasögonen :) Hoppas du blir nöjd med dem. Jag brukar ha dubbla glasögon när solen blir stark ;)
Jag tror att våren är på gång om några dagar. Det såg så ut på väderleksrapporten :)
Kram

ime said...

Ja det var tur min syn inte förändrats så jag kunde unna mig solglasögonen. Jag såg också att det skulle kunna bli lite högre plusgrader nästa vecka. 😊
Kram