Sunday, February 03, 2019

Frusen

Tur det inte är denna helgen jag är i Stockholm, där verkar vara rena snökaoset. Mår inte så jättebra heller, ont i halsen, värk i kroppen och frusen. Befinner mig mest i soffan under en filt. Usch så tråkigt.
Igår var jag och E och åt sushi på favoritstället. Sen gick vi hem till mig och tog lite kaffe och jag hade köpt en lakritskolapaj med hallonmaräng. Den var god men ingen direkt smaksensation.
Nu håller jag på att tina räkor, ska göra jambalya. Zelda har upptäckt räkorna och hon går omkring och jamar som en tok, som om räkorna skulle tina fortare då.
Hoppas jag känner mig pigg nog att jobba imorgon, har en hel vecka med tidiga morgnar.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

När jag åkte förbi Stockholm för drygt en vecka sedan var det otroligt vackert. Solen sken, träden hade rimfrost och det såg ut att vara jätteskönt ute. Många promenerade omkring på isar och lite överallt. Nu har det nog varit lite annorlunda med många problem. Tur att du slapp det.
Hoppas att det inte är influensa eller något annat otrevligt på gång. Jag håller tummarna för att du mår mycket bättre när du vaknar i morgon.
Kram

ime said...

Ja jag såg också folk som promenerade på isar förra helgen. Denna helgen är det annorlunda med snökaos.
Jag tog en ipren i eftermiddag och mår bättre, så jag hoppas det bara var något tillfälligt.
Kram

znogge said...

Ja, du valde verkligen rätt helg för resan till Stockholm. Sonen kommer ner till helgen för att kalasa och förmodligen kommer han redan på torsdag om det skulle bli förseningar. Hoppas att du snart känner dig bättre igen.

Kram och krya på!

ime said...

Hoppas din son kan åka ner utan problem.
Tack jag känner mig bättre och jobbar för fullt.
Kram