Saturday, June 15, 2024

Lördag


 Idag åkte jag ut till shoppingcentrat utanför stan,  en höst- och vårkappa på mq som jag spanat på var nersatt med 50%. Jag köper ofta på "fel" säsong för att det är så bra pris då.  Det blev också två kuddar till balkongen på Hemtex och en bodylotion på Rituals, allt till 50%. Men nu får det vara slutshoppat på ett tag. Jag lunchade på Espresso house också. E kommer till mig i eftermiddag på en fika. Det regnar och blåser ute, trist väder.

Veckan på jobbet har varit ganska hemsk, otäcka ärenden som jag fått ta tag i. Det har varit min första hela vecka som planerare och jag var helt slut igårkväll. Så här brukar det inte vara, de värsta ärendena brukar spridas ut. Brukar inte heller vara samma person som sitter med det. Nästa vecka blir lugnare för då är det inte jag som har ansvaret.

4 comments:

Znogge said...

Åh, så snygga kuddarna är och de passar verkligen perfekt på din balkong! Grattis också till kappan. Jag tycker det är jättebra att köpa vid fel säsong för då kan man verkligen göra jättebra fynd.

Usch, det lät verkligen inte som någon rolig arbetsvecka alls för din del. Skönt att du inte har den rollen nästa vecka för det finns en gräns för vad man orkar. Hoppas att helgen bjuder på skön avkoppling i alla fall för det förstår jag att du behöver.

Önskar en fortsatt fin lördag!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Klokt att handla under "fel" säsong och få bra rabatt. Nu fick du ju med dig både kappa, fina kuddar och lite annat och kunde åka hem till din balkong som nu blev ännu mysigare :D
Märkligt att det kom så många jobbiga ärenden i en klump. Jag hoppas att du får en lugn vecka med enkla ärenden att hantera och att du kan vila upp dig under helgen.
Kram

ime said...

Znogge: ja jag föll för kuddarna direkt, de har mycket fint på Hemtex. Det är ju nu man kan göra fynd, hitta fina plagg till bättre pris.
Det var en ovanlig vecka, vi har visserligen alltid mycket men så här allvarliga ärenden brukar inte komma dagarna efter varandra.
Önskar dig detsamma!
Kram

ime said...

Ingrid: jag brukar säga att jag är världsbäst på att fynda 😊 det är extra mysigt på min balkong i år, blommorna är otroligt fina.
Ja nästa vecka måste bli lugnare, denna var närmast en mardröm.
Kram