Sunday, June 02, 2024

Sölvesborgsbesök

 


Igår tog jag tåget till Sölvesborg. Jag och E fikade på Ritz och strosade sen runt i den lilla mysiga staden. Hemma upptäckte jag att det var 29 grader varmt, det var inte fullt så varmt i Sölvesborg, det fläktar lite från havet. Man undrar ju lite hur sommaren ska bli när det är såna här temperaturer redan. När jag kom hem igår började det åska och regna, jag var en stund på balkongen trots regnet, jag har ju tak. Men efter ett tag började det stänka på mig ändå. Mina blommor frodas och är helt fantastiska. På Smaralda köpte jag en liten jacka, den är för varm att ha sommartid men jag har spanat på den ett tag och det fanns bara en i min storlek. 

Veckan som kommer är lite kortare, jag har planerat tre dagar på kontoret och en hemifrån. Sen blir det inte alltid som planerat. 

4 comments:

Znogge said...

Så trevligt med en tur till Sölvesborg. Lite shopping och god fika är sällan fel. Det blir klart varmare i inlandet och det märkte vi när vi körde hem i dag. Väl hemma var det tre grader kallare men så har vi hav på alla sidor.
Hoppas att dina planer för arbetsveckan håller som tänkt men helt säker kan man aldrig vara.

Önskar en fortsatt fin söndag!

Kram

ime said...

Ja jag längtar ofta till Sölvesborg och är så glad när jag får åka dit.
Det är skönt att ha havet nära när det är så här varmt.
Önskar dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Jag blir glad för din gång varje gång jag läser om att du gör en dagsutflykt till Sölvesborg. Jag vet ju hur mycket du tycker om den staden. God bakelse som vanligt på Ritz och säkert en del besök i diverse trevliga butiker. En jacka blev det i alla fall och den kommer säkert till användning när det blir lite svalare.
Kram

ime said...

Ja Sölvesborg är ett kärt utflyktsmål för mig, jag bodde ändå där i 19 år. Kan sakna mitt hus emellanåt, men var sak har sin tid. Sen är det roligt att träffa E.
Kram