Sunday, June 16, 2024

Söndag


 Fick fina lövkojor av E igår.

Det blev riktigt fint väder idag, jag har legat i solen på min balkong och läst. Knallblå himmel och sköna vindar.  Läser en bok av Ninni Schulman som jag nog har läst innan, jag tror jag minns vem som var mördaren. Läste precis en annan bok av henne som heter Bara du. Otroligt bra, nästan omöjlig att lägga ifrån sig.

Jag har fem veckor att jobba innan semester. Det känns som väldigt länge. Jag har haft sen semester flera år i rad, har själv önskat det men just nu ångrar jag det. Det är alldeles för länge att vänta.

4 comments:

Znogge said...

Vilken fin sommarbukett i härliga färger! Rosa är ju bara så fint.
Jag föredrog sen semester i stället för tidig i den mån det gick att välja, innan jag blev lärare alltså. Dock tycker jag det känns väldigt länge att vänta fem veckor. Kanske ska du tidigarelägga semestern lite nästa år. Tål att tänka på. Samtidigt så har du din ledighet kvar när många börjar återgå till sina arbeten.

Önskar en fin start på midsommarveckan!
Kram

ime said...

Jag har också föredragit sen semester tidigare men nu hade jag inte haft något emot att gå lite tidigare. Jag får försöka härda ut. Jag gillar ju sensommaren extra mycket men man får ju inte vara helt utmattad när semestern äntligen kommer.
Önskar dig detsamma!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Fina blommor som passar perfekt i den höga vasen. Vilken skön stund du fick i solen med en bra bok. Det låter som om du hade behövt en del av semestern redan nu. Men tänk sedan, när du har klarat av de här fem veckorna, vad underbart det kommer att kännas att ha en lång semester kvar :D Till dess hoppas jag att du orkar med allt jobb.
Kram

ime said...

Ja lövkojorna är jättefina!
Jag hoppas jag orkar ända fram till semestern. Hade jag vetat hur denna våren skulle bli hade jag tagit tidigare semester.
Kram