Thursday, June 27, 2024

Torsdag


 Ännu en bild från Torsö, man skymtar E.

Älskade sommar. Bästa årstiden. Jobbar hemifrån idag, det var inte planerat så men jag var förfärligt trött när klockan ringde i morse. Sov lite längre och gick till bagaren sen och köpte morgonfrallor. Jag går ut på balkongen så fort jag har rast. Jag tror aldrig jag haft så fina blommor nån gång där, dom blommar och växer helt otroligt.

Skriver räkningar ikväll, var det inte typ 1 1/2 vecka sen jag gjorde det sist? Veckorna och månaderna går otroligt fort. Känns faktiskt som det varit sommar ändå ganska länge, det är väl för att det var så fint väder redan i maj.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Fin skogsbild från Torsö. Vad fint att du njuter så mycket av sommaren och att du kunde välja att jobba hemifrån. Det låter trevligt att ta rasterna på balkongen där det blommar så fint nu. Inte så dumt att kunna äta färska frukostfrallor heller :D
Kram

ime said...

Ja jag njuter otroligt mycket av sommaren. Inte fel heller att redan vara hemma när man jobbat klart och slippa allt tågkrångel.
Kram

znogge said...

Vilken fin bild från Torsö!
Visst är sommaren den bästa årstiden men i år var maj verkligen fin. Det känns bra delar av juni har varit ganska så dålig.
Så skönt att du kunde arbeta hemifrån i dag. Härligt att det blommar så fint på balkongen. I dag kom jag äntligen till skott och fick köpt ett par sommarblommor.
Önskar en god fredagskväll nu!

Kram

ime said...

Ja jag önskar att sommaren blir riktigt lång och solig.
Jag vet inte vad som är orsaken til att blommorna på balkongen är finare än någonsin, kanske var det värmen i maj som gjorde det.
Tack och detsamma till dig!
Kram