Thursday, August 29, 2024

Torsdag

 Man kan verkligen inte klaga på vad denna sommar levererar gällande vädret, fortfarande varmt och soligt. Det enda tråkiga är att jag missat att vattna astern jag köpte så den ser helt värmechockad ut.

Jag har jobbat hemifrån idag, väldigt länge sen sist men det är skönt att få sova lite längre. Tillbaka till kontoret imorgon för att avsluta veckan. Måste verkligen hitta på något till helgen. Har bara varit hemma två helger i rad och det är tråkigt. J är här ett par dagar. Han har varit på kräftskiva, alltid kul med lite sällskap.

6 comments:

Znogge said...

Jag tror att många har glömt hur dålig första delen av sommaren var och bra är kanske det. På slutet tog den sig och visst har vi kunnat njuta av många fina dagar. Nu är det förvisso sensommar men betydligt bättre än vad det var efter midsommar och första delen av juli.

Så skönt att kunna jobba hemifrån för det möjliggör ändå en viss mjukstart av dagen.

Nu har sonfamiljen äntligen kommit så det känns bra. Trevligt att du har besök för visst piggar det upp med sällskap.

Önskar en fin kväll nu!

Kram

ime said...

Ja så är det, jag har glömt vädret i början av sommaren, då jobbade jag och bara längtade till min semester och då hade jag turen att det fina vädret kom.
Vad bra att sonfamiljen kunde komma.
Kram och detsamma till dig!

Ingrid said...

Vad fint att minnet av den här sommaren förmodligen blir väldigt positivt och att allt trist väder har glömts bort :D Trevligt med besök och skönt att du har kunnat sova lite längre och jobba hemifrån.
Kram

ime said...

I maj var det fina dagar men jag minns att det var sämre i juni men just midsommarafton var varm och solig. Men hela augusti har varit jättefint.
Alltid roligt med sällskap!
Kram

Eva i Dalarna said...

Jag tycker sommarväder ska vara som sommaren 2018, minus bränderna förstås. Men sån där värme som varar så många dagar att man känner den i huden långt in på hösten. Men man får väl vara glad för det som bjuds av Moder Natur.

ime said...

Ja fast 2018 var nästan för bra, det året föddes mitt barnbarn, när jag hälsade på i Stockholm var det 34 grader varmt. Sen blev allt så sönderbränt, i år har naturen hållt sig grön.