Friday, September 27, 2024

Fredag

 


Säsongens första tulpanbukett.

Nu får ju till och med jag inse att sommaren nog är över. Har varit supertrist väder i veckan, blåst och verkligen ösregnat. Jag var klok som köpte en regnkappa. Det är faktiskt oktober nästa vecka, hur overkligt det än känns. I lördags satt jag ute och fikade i strålande sol och denna veckan har jag frusit. Mitt humör växlar beroende på vädret. Nu gäller det att försöka göra lite roliga saker när mörker, kyla och blåst kommer.

4 comments:

Znogge said...

Så vacker tulpanbukett och en sådan piggar alltid upp!
Visst blev det ett snabbt och rejält väderomslag så även jag får erkänna att det är höst. I och för sig är det inte konstigt med tanke på att oktober närmar sig. Just det här datumet förra året hade vi dock picknick med flickorna på stranden och vi badade så då var det varmare.
Ja, nu får man hitta på trevligheter för det behövs. I helgen rår vi om flickorna och det duger gott åt mig.
Önskar en fin start på helgen!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Väldigt fint med tulpaner. Ja, det har gått undan och plötsligt blev det höst och rusk. Men här har det i alla fall varit solsken två dagar nu även om det har varit kyligt. Hoppas att hösten kommer med fina och soliga dagar även hos dig :D

ime said...

Ja sensommaren varade länge men nu är den nog över.
Det är ett utmärkt sätt att pigga upp sig att passa barnbarn! Så roligt för er.
Kram

ime said...

Solen tittar förhoppningsvis fram här i helgen. Härligt att ni fått se den i veckan, här har det varit konstant grått och regnigt.
Kram