Saturday, September 21, 2024

Sölvesborg idag




 Idag tog jag tåget till Sölvesborg. Vädret är helt strålande, 21 grader varmt i slutet av september. Jag satt ute och fikade i solen på Ritz. E var upptagen med trädgårdsarbete både hos sig själv och sin bror,  jag vill väldigt gärna göra något på helgen annars känns det som livet bara går ut på att jobba. Jag strosade runt lite som jag brukar, köpte en liten ljusslinga och stearinljus. Gick en runda ner till hamnen också. Inte ett moln på himlen. Helt ljuvligt. 

7 comments:

Znogge said...

Så trevligt med en tur till Sölvesborg i dag för visst piggar det upp att byta miljö under ledigheten. Alldeles perfekt väder dessutom för en tur. Så behagligt att sitta ute och fika.
Önskar en fortsatt fin lördag!
Kram

ime said...

Ja jag blir lite deppig av att bara vara hemma under helgen, behöver verkligen mijöombyte, Sölvesborg är en lagom tur och så kommer jag till havet.
Önskar dig detsamma!
Kram

Znogge said...

Jag förstår dig helt och hållet för visst behöver man hitta på något. Det blir för tråkigt annars.
Kram

Ingrid said...

Vilken härlig dag och jag förstår att du vill hitta på något när det är helg. Väldigt fina bilder från en av dina favoritstäder :D Hav och båtar i kombination med sol och blå himmel är fantastiskt.
Kram

ime said...

Ja det var en helt perfekt lördag. Ibland kan jag nöja mig med att vara hemma hela helgen men för det mesta vill jag göra något. Helgen går så fort och sen är det vanlig arbetsvecka igen.
Kram

Hannas krypin said...

Låter ju helt perfekt. Visst är det fint att det är så varmt så här i slutet av september. Aldrig varit med om tidigare. Inte vad jag kan komma ihåg iallafall.

ime said...

Somrarna har en tendens att komma senare, sensommar blir bästa tiden att ha semester!