Tuesday, August 12, 2008







Igår var jag och pratade med personaldirektören från Sydsvenskan om mitt intresse för avgångsvederlag. Hon återkommer nästa månad men var positiv. Hoppas hoppas!! Sen åkte jag till Jönköping, väl framme åkte jag och Annika till kattuppfödaren och tittade på lilla Tilda och alla andra katter, och dom var många... Fick mej lite en tankeställare, ska inte ha fler katter än dom tre jag kommer att ha snart. Men jag kommer inte att kunna leva ett sånt liv som jag uppfattade att hon gjorde, ett liv enbart fyllt av katter.... hon hade sex vuxna och fem kattungar. Hela hennes lägenhet var belamrad med katter, kattleksaker, kattlådor, kattmat... Men hon var ju väldigt seriös och kunde allt om kattuppfödning osv...

På kvällen åt vi laxpaj, jättegott. Idag sov jag till halv tio sen åt jag frukost, Kenneth hade gjort kaffe till mej och hällt på en termos... så snällt. Duschade och gav mej av till A6. Gick där lite, handlade lite olika saker, bland annat en kjol på Esprit. Åt wokad mat. Körde sen vidare in till centrum och gick där också en sväng. Köpte en underbar höstkappa på Noanoa. Fikade lite. Trivs här uppe, både med sällskapet och med naturen, här är vackert.
Bilderna är från toppen: Annika och Kenneths fina hus, Tildas mamma, Tilda själv, lille Pelle, kjolen från Esprit och kappan från Noanoa.

No comments: