Thursday, June 30, 2011


I morse krockade en tjej som jobbar där jag jobbar med en älg på väg till jobbet. Kändes väldigt obehagligt när vi hade morgonmöte och dom berättade det. Tack och lov fick vi reda på lite senare att det gått bra trots att hon satt fastklämd, hon kommer att bli helt återställd. Lite imponerande att höra vilket kristeam som dras igång omedelbart, det är ett proffsigt ställe jag jobbar på.
Idag smet jag lite tidigare och tog tåget hem, slutar ju kl 17 många dagar och tåget går 16.53, när det funkar så är det helt ok att gå tidigare och ta det tåget, jag är ju på plats nästan en halvtimme innan jag börjar jobba på morgonen så jag får ju ihop min tid och vilken skillnad att vara hemma halv sju idag istället för kl halv nio.

2 comments:

Renée said...

Måste vara jobbigt att pendla när man måste passa tå¨g som inte "passar" ens tider... Hoppas du hittar på något att göra under tiden. Kul att se hur bra du trivs, KRAM!

ime said...

Jo det är lite tröttsamt att pendla, samtidigt får man försöka göra något vettigt av tiden innan tågen går och på ett sätt är det skönt att inte behöva springa till ett tåg, utan helt enkelt kunna ta det lugnt.
Kram