Wednesday, February 20, 2019

Onsdag

Det var roligt att träffa L igår, lite snack och skratt med vänner är alltid givande. Jag borde bli bättre på att ta initiativ. Vi har ju känt varandra i många år, jobbat ihop och umgåtts privat.
Idag har jag varit hos läkaren, jag har återkommande problem med hörselgångseksem, det kliar och gör ont. Jag har nog väntat för länge med att gå till läkaren denna gången, ibland går det över av sig självt. Men igår hade jag svårt att sova på grund av det här. Det ena örat var så svullet så jag måste komma tillbaka på fredag, har en tamponad instoppad i örat som ska göra att svullnaden lägger sig. Kanske det som gjort att jag varit så trött och ur form. Jag borde inte dra på att gå till läkaren, jag har ju världens bästa privata vårdcentral där man får hjälp direkt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Här börjar det bra och slutar lite mindre bra. Jättekul med vänner som ger energi och som man har roligt med. Jag känner igen det där lite dåliga samvetet för att man inte hör av sig så ofta. Men det är de vänner som står ut med det som är de riktiga och lojala vännerna :D
Inte lika kul med öronproblem. Det tar emot att kontakta läkare och det tror jag många av oss håller med om. Men vi borde i stället tänka att det blir lindrigare om vi är lite snabbare med att kontakta vården. Hoppas att dina problem snart försvinner.
Kram

ime said...

Ja exakt, dom vännerna som troget hör av sig trots att man inte är bra på det själv, är dom bästa.
Jag har ju ofta dom här öronproblemen så jag tänker att det ska gå över utan läkarbesök, men ibland gör det ju inte det.
Kram

Znogge said...

Visst är det trevligt att träffa vänner som ger energi men ibland är man lite seg med att ta initiativ. När man väl ses brukar det vara supertrevligt!

Öronproblem är inte så roliga men bra att du kom till skott och kollade upp det. Min svärmor har liknande problem så jag vet att det kan vara besvärligt.

Kram och god kväll!

ime said...

Ja visst är det härligt med vänner som ger energi.
Stackars svärmor, öronproblem är inte roligt.
Kram