Saturday, August 01, 2020

Blekingebesök

På min sista semesterlördag fick det bli ett besök i Sölvesborg. Idag går det inte att klaga på värmen och solen. Jag tog en fika på Ritz, sen gick jag på den fina bron över till Ljungaviken. Det är Europas längsta gång- och cykelbro, det fläktade skönt där.
Jag som inte tidigare haft något emot ensamhet har känt det annorlunda i år på semestern. Tycker bara jag sett familjer och par hela tiden. Antar att det har med att göra att jag inte träffat S, K och Dante på så länge. J är jag ju van vid att inte träffa så ofta eftersom han bor i Japan. Det är ju pandemin som ställer tiĺl det.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vilken bra avslutning på den här semesterperioden :D En jättefin bild på dig i början (eller slutet) av den långa gångbron. Det är skönt när det fläktar lite under varma dagar och då är det ofta en bra idé att hålla sig i närheten av vatten.
Jag klarar mig också bra på egen hand men även jag känner mig ibland lite vemodig när jag ser par eller familjer som gör trevliga saker tillsammans. Jag hoppas att du inte ska behöva vänta länge på att få träffa Dante med familj. De flesta tycker att det går bra att träffas utomhus och om du tycker att det känns bra att åka till Stockholm kanske det går att ordna en träff utomhus. Men jag förstår om du tycker att det känns lite fel.
Kram

ime said...

Jag är inte rädd för att träffa Dante med familj, det har bara känts onödigt att åka till Stockholm eftersom smittspridningen varit störst där. Tänker på tågresan upp och sen tunnelbanan. Får se hur det blir längre fram i höst.
Kram

Znogge said...

Vilken bra avslutning på semestern och vilken fin bild på dig. Jag förstår att du känner av ensamheten när du inte har träffat barn och barnbarn på så länge. Jag hade definitivt åkt upp till Stockholm. Ett alternativ är ju att hyra bil och köra upp.

Kram och god söndag!

ime said...

Jag känner att det är för långt för mig att köra ensam. Men tack för förslaget. Vi får se hur det blir framöver.
Kram

Från Glam till Damm said...

Så härligt! Vi åker söderut i morgon...Mot Djupekås. Och ja, en fika på Ritz är ett obligatoriskt inslag när jag är i Sölvesborg.

HA en underbar dag!

Kram, Anneli

ime said...

Vad härligt med lite Blekinge-semester! Hoppas ni får skönt väder.
Kram