Saturday, August 22, 2020

Lördag

 Idag fick det bli en förmiddagspromenad. Vädret är varmt men också lite kvavt. Det har regnat i natt men jag vet inte om det åskat, det varnades för sträng åska. Jag har i alla fall inte hört något.

Det blev en rolig aw igår med mycket skratt. Vi är ett glatt gäng. Jag drack ett glas prosecco och åt smörrebröd med rostbiff med pepparrot, gubbröra och sparris. Det var jättegott. Det blev ingen sen kväll för mig. Jag är trött på fredagar. Men nu har jag nio sovmorgnar! Eller åtta efter idag.



5 comments:

Znogge said...

Här åskade det lite men jag sov igenom den.

Vilken trevlig kväll och så gott det såg ut. Fredagar orkar jag inte med några senare övningar heller. Hoppas att din semestervecka blir avkopplande och fin!

Kram

ibod11 - Ingrid said...

Under sommaren är morgnarna den skönaste tiden för promenader men snart kan vi röra oss hela dagen utan att svetten rinner längs ryggen :D Kul att er aw blev så trevlig och att du blev nöjd med det du beställde. Hoppas du får en riktigt skön semestervecka nu och att du sover ut varenda dag :D
Kram

ime said...

Znogge: Tack jag ska försöka bara ha en skön vecka. Inga måsten och så sova ut varje morgon.
Kram

ime said...

Ingrid: ja det var länge sen jag följde med på en aw, vi hade ju en hos en arbetskamrat i våras, men när jag jobbade på bokningen var jag aldrig med.
Ja jag ska verkligen göra mitt bästa för att koppla av hela veckan.
Kram

Theresa williams said...
This comment has been removed by a blog administrator.