Saturday, August 08, 2020

Lördag

Jag blev hemma idag. Sov till halv tio trots att Tilda gjorde sitt bästa för att väcka mig. Har varit mycket på balkongen, förutom en promenad till affären och en sväng upp på stan. Det har varit väldigt varmt men man känner att det är sensommar. Det blir mörkt tidigare. Fotot är taget från min balkong.
Läste i bloggen att jag redan i april var trött på läget och undrade hur länge det skulle hålla på. Nu fyra månader senare härjar pandemin fortfarande. Men det är inte det största samtalsämnet längre. Man har vant sig vid situationen. Så skrämmande egentligen.

4 comments:

znogge said...

Visst har man man vant sig vid situationen vilket inte förvånar mig. Vi människor klarar inte av att oroa oss hur länge som helst utan efter en tid slappnar vi av. Dock känner jag lite att det börjar krypa inpå igen med tanke på att jag börjar arbeta på måndag...

Kram och god lördagskväll!

ime said...

Nej det blir såklart en vardag med corona. Hoppas det ska gå bra när du börjar jobba.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Ja, vi är anpassningsbara på både gott och ont. Fördelen är väl att vi inte oroar oss lika mycket, men det kan också bli till en nackdel eftersom vi då inte är lika försiktiga. Jag vill ändå tro att de flesta av oss fortfarande försöker hålla oss till restriktionerna men att vi är mer bekväma med att leva så nu. Då är naturligtvis alla som mår dåligt av isoleringen undantagna.
Jag antar att du är hemma pga migrän och det gör mig lite ledsen. Jag hoppas att det bara är ett tillfälligt skov och att du snart slipper huvudvärken.
Kram

ime said...

Nej jag har ingen migrän, känner mig bara väldigt trött.
Jag tror det är många som tyvärr slappnat av när det gäller corona, men vi måste nog fortsätta hålla avstånd ett tag till.
Kram