Sunday, August 16, 2020

Sensommarvärme

 Jag älskar vädret som är nu. Men jag pallar inte att ligga på stranden hela dagarna, som man gjorde när man var yngre. Jag gillar värmen och på min balkong är det skön skugga ända tills sent på eftermiddagen. Sen kan jag fälla upp parasollet. Men känslan att gå ut i bara klänning och bara ben är oslagbar. Det är så lång tid sen som man ska ha jättemycket kläder på sig. Men när hösten väl kommer trivs jag med den också. Jag  brukar fylla på med lite nya höstkläder och då blir det ofta svart som motvikt till alla färgglada blommiga klänningar som jag har nu. Har fyndat en mörkmörkblå ullkappa i år.

Något annat jag gillar är att se på friidrott som det ofta är vid denna tiden på året, SM pågår nu och jag såg Diamond League i fredags. Är djupt imponerad av alla idrottare. Tyvärr blir det ingen Finnkamp i år. Förresten undrar om det heter Finnkamp i Finland? Eller heter det Svenskkamp där?

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Alla årstider har sina fördelar och sin charm. Jag unnar alla sommarälskare att få njuta av att sommaren kom tillbaka men jag är redan inställd på höst. Det blir skönt att kunna gå ut och gå utan att svettas :D Det är en bra idé att skaffa några nya plagg till hösten för det hjälper säkert till att få en bra känsla när det blir lite svalare och mörkare.
Jag har inte sett särskilt mycket friidrott men jag har ändå hört en del rapporter om hur det har gått.
Kram

ime said...

Ja fast vintern kunde jag vara utan. Vi får ju aldrig sån vinter som ni, tycker bara det är ett tråkigt mörker och blåsande i många månader.
Nu läste jag faktiskt att beslutet inte är taget än om Finnkampen blir av, så än finns det hopp!
Kram

znogge said...

Sommaren är min absoluta favoritårstid men även våren är fin. Vintern är jag inte road av men en fin höst kan bjuda på många härliga dagar! Själv tycker jag mycket om att bada så vädret passar mig perfekt.

När det gäller Finnkampen har jag aldrig funderat på vad den heter i Finland faktisk...

Kram och ha en härlig måndag!

ime said...

Ja sommaren är också min favoritårstid, hösten kan också vara fin om det är klara dagar utan regn.
Kram och detsamma till dig