Tuesday, March 09, 2021

Tisdag

 Igår var jag och tog prover och läkaren ringde idag. Mina prover var bra men trycket måste jag få behandling för. Har hämtat ut medicin och hoppas nu att det blir bättre. Ska tillbaka om 5 veckor för att kolla så att medicinen hjälper.  Nu vill jag försöka fokusera på lite positiva saker. Att vi får lite vårvärme snart. Det har ju blivit kallare igen, så vårkappan är inne i garderoben igen. Önskar att man kunde planera något roligt inför påsken men det lär väl inte gå. Tänk om man anat förra året att detta skulle hålla på så länge. Tur man inte visste.

4 comments:

znogge said...

Så skönt att dina prover var bra. Nu håller jag en tumme för att blodtrycksmedicinen får avsedd effekt.
Även här har det blivit kallare så våren känns inte lika närvarande längre men den är en process så vi får hålla ut. Nog längtar man efter att kunna hitta på lite olika saker men det lär tyvärr nog dröja ett bra tag till. 2021 blir nog inte så hoppfullt som många trodde men vi får försöka göra det bästa av situationen.

Kram

ime said...

Nej man trodde nog att 2021 skulle bli annorlunda men vi måste nog vara fler som blir vaccinerade innan det kan vända. Det är bara att fortsätta försöka stå ut.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Skönt att proverna låg på bra nivåer men samtidigt trist att blodtrycket inte håller sig på en bra nivå. Men det ska medicinerna hjälpa dig med och förhoppningsvis kommer du märka att det gör skillnad.
Nej, inte trodde vi att pandemin skulle vara så omfattande och långvarig som den är. Jag hoppas ändå på ett relativt bra andra halvår i år och då ska jag ge mig ut på en resa och krama släktingar :D Och särskilt mina barn.
Kram

ime said...

Ja jag hoppaa medicinen gör att blodtrycket går ner.
Jag förstår att du längtar efter att få träffa dina barn, jag träffar ju sonen men som du vet inte den lilla familjen i Stockholm. Hoppas på att kunna göra det senare i år.
Kram