Saturday, March 27, 2021

Lördag




 Nu börjar jag känna mig bättre. Nästa vecka blir det två dagar på kontoret. Det är över en månad sen jag var där.

Idag har jag hunnit med mycket. Har haft bil och jag började med att hämta två paket på posten. Hämtade en blus jag beställt från Zara och sen använde jag ett presentkort jag fick i julklapp och köpte Byredos bodylotion Blanche från Kicks. Körde sen till Blomsterlandet och köpte penséer och påskliljor att sätta på föräldragraven och penséer till mig själv att ha på balkongen. Vädret har inte varit det bästa, det kom till och med regnstänk när jag var vid graven. Men det blev fint där. Jag har hunnit med att handla. Jag hade så mycket tid kvar med bilen så jag passade på att köra till havet i Åhus. Det blåste rejält. I eftermiddag har jag planterat här hemma och nu är det bara lite sol och vårvärme som fattas.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt att du mår bättre och att du har orkat med så mycket. Jättemysigt att vårpynta med blommor på balkongen och jag förstår att det kändes bra att göra fint vid graven. Det är nästan så att jag blir lite sugen på att ha någon kruka men än så länge är det för tidigt här uppe och jag vet ju att jag egentligen har tappat intresset helt för att hålla på med egna blommor. Jag tittar på andras fina planteringar i stället.
Kram

ime said...

Ja jag gläds så mycket av att ha blommor på balkongen och jag längtar tills det blir varmare så man kan vara där ute. Förra året testade jag lite nya blommor. Hoppas på en fin sommar och plötsligt så är vi där!
Kram

Znogge said...

Vilken bra dag det blev. Känslan av att sätta blommor på balkongen eller terrassen gör mig alltid glad :D

Kram och god söndag!

ime said...

Ja visst är det underbart att få sätta blommor, jag köpte minipenseer och dom är så söta.
Kram och detsamma till dig