Saturday, February 10, 2024

Lördag

 


Lite rött läppstift och påfyllning av nya färska tulpaner, då har jag gjort vad jag kan för att muntra upp mig denna kalla snöiga lördag. Iskalla vindar ute, jag var tidigt på stan och det var knappt något folk ute. Alla säger likadant, lite hopp om vår, man får vara glad att det i alla fall är lite ljusare. Ett annat tecken på bättre tider var ett mail på jobbet om att planera sommarsemestern. 

Min väninna som är hemma i Sverige som bor på Nya Zeeland annars hörde av sig. Hon har bokat om hemresan och vill att vi ska försöka få till en träff till innan hon åker hem. Vi ska träffas den 8 mars på internationella kvinnodagen, vi har fått med två från vår gymnasieklass och så har hon några från sin hemstad som ska komma. Hoppas det blir av nu och att alla kan komma.

Annars blir det en lugn helg och samla lite krafter.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Ibland behövs det inte jättemycket för att man ska känna sig piggare och gladare. Jag hoppas att läppstiftet och tulpanerna fick dig att må ganska bra.
Lite kul är det med olikheterna mellan våra städer. Här hittar man inte många som redan börjar leta efter våren. Men när den börjar närma sig kommer vi alla att leta efter första vårblommorna :D
Jag ska hålla tummarna hårt för att det ska bli en rolig träff där alla inbjudna kan komma. Ännu en sak att se fram emot för din del :D
Kram

ime said...

Ja faktiskt kan humöret höjas av läppstift och tulpaner! Jag känner mig piggare med röda läppar 😊
Ja tänk att lite vårblommor i rabatterna kan göra en så glad och hoppfull.
Kram

Znogge said...

Ibland behövs det inte så mycket för att pigga upp oss. Lite rött på läpparna och ny tulpaner ger alltid lite guldkant på tillvaron. En fin bild på dig!
Dagens väder inbjuder verkligen inte till utevistelse så det blev en kortare promenad för vår del bara. Jag kunde så klart fortsatt men valde att göra Husse sällskap hem igen för så blött och slaskigt det var.
Vilken trevlig träff som väntar. Hoppas den blir av som planerat och att alla har möjligheter att komma. Trevligheter är det roligt att se fram emot.

Önskar en fortsatt fin lördag!

Kram

ime said...

Tack!
Ja usch för slask och iskalla vindar.
Ja jag hoppas det kan bli av att vi träffas, mina gymnasiekompisar är det många år sen jag träffade.
Kram och detsamma till dig!