Wednesday, February 07, 2024

Trist månad

 Vi har sånt väldigt högt tryck på jobbet, jag är helt slut varje dag jag jobbat klart. Jag funderar på hur i all världen jag ska orka. Idag blev det en extra dag hemifrån, har kommit in i en period med mycket huvudvärk. Februari är en sån trist månad, man bara längtar efter vår, mildare temperaturer och lite vårtecken. Jag tänker så mycket på min väninna som är sjuk, det påverkar mig såklart. Man får försöka hitta lite glädjeämnen, längtar efter ett Stockholmsbesök och att få träffa världens bästa Dante. Kanske kan bli till påsk.

Får försöka göra lite roliga saker på helgerna. Behöver lite stimulans.

8 comments:

Znogge said...

Högt tryck på jobbet som genererar stress är tyvärr som gjort för att huvudvärken eller migränen ska komma som ett brev med posten. Så skönt att du kunde jobba hemifrån i dag. Det är ju tufft när man känner sådan trötthet för balansen är otroligt viktig. Hoppas att du känner dig piggare i helgen och kan få till lite guldkant på tillvaron då. En tur till Stockholm i påsk vore väl inte fel. Vi planerar också att åka upp men jag tror vi undviker påskveckan faktiskt. Vi får se.
Hoppas du får en avkopplande kväll nu!

Kram

ime said...

Ja jag är i en period med huvudvärk varje dag, jobbar på att försöka att inte stressa, men det är inte lätt. Vi har ojämn arbetsfördelning på jobbet och jag har väl gett upp när det gäller att få till en förändring.
Det bästa med att åka upp till Stockholm i påsk är att man har så många lediga dagar, behöver inte använda så många semesterdagar.
Tack!
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det verkar lite som om du är inne i en ond cirkel som du inte kommer ur. Inget verkar bli bättre på din arbetsplats och jag hoppas att du säger ifrån innan din kropp reagerar för starkt. Ja, du märker att jag är lite bekymrad men det är du säkert själv också <3
Bra att du försöker fylla på med roliga och ljusare upplevelser. Det allra roligaste att se fram emot måste så klart vara en resa till Stockholm med allt kul som det för med sig :D
Kram

ime said...

Just nu känner jag mig hjärntrött, går lite trögt när jag tänker och är väldigt trött. Jag försöker låta bli att stressa. Vi hade ett möte idag där vi svart på vitt fick se hur mycket högre vår arbetsbelastning blivit. Vi har också ett tufft år med mycket som händer. Jag ska försöka fokusera på roliga saker och där ingår absolut en Stockholmstripp!
Kram

Znogge said...

Jo men så är det så klart så påskveckan är så klart perfekt för dig. Det tänket har jag tydligen redan släppt ;-) Förr var vi hänvisade till skolloven och då var så klart resorna alltid som dyrast.

Kram och god kväll! Nu närmar sig helgen.

Anonymous said...

Ja priserna går upp när det är lov.
Tur det kommer en helg varje vecka ��
Kram

Ulrika said...

Känner igen mig här tråkigt nog. Februari är tuff.. Hoppas huvudvärken blir bättre! /Ulrika

ime said...

Ja faktiskt har huvudvärken blivit bättre, har klarat mig nästan hela veckan.