Saturday, February 24, 2024

Vårkänslor

 


Vilket underbart  vårväder  vi har idag! Jag och E har varit och lunchat i min stad idag. Jag var först och fixade naglarna och hann även sitta lite i solen på en bänk innan vi träffades. Vi gick på Shady burgers och åt. Promenerade sen lite på stan och tog en varsin mjukglass som vi åt i solen. Gud vad man har längtat efter sol och fågelkvitter och lite värme. Sen gick vi till mig och tog lite kaffe. En knapp vecka kvar av denna månaden.  

Har som vanligt varit tuff vecka på jobbet. Kan inte gå in så mycket mer på det än att det är hemska situationer som händer. Klimatet i samhället är hårt och det upplever vi varje dag.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad härligt med vår och att kunna njuta av en värmande sol. God mat och en smaskig mjukglass låter inte heller så illa. Skönt att du kan få sådana dagar att hämta energi från när det är så kaotiskt på ditt arbete.
Kram

ime said...

Det är alltid härligt med årets första mjukglass! Ja jag hämtar verkligen energi av sådana här dagar, energi som jag så väl behöver för att orka med under veckorna.
Kram

Znogge said...

Vilken härlig lördag det blev för dig och E för visst har det varit fint vårväder i dag. Man blir så glad när solen visar sig. Att sedan kunna njuta av en mjukglass utomhus var verkligen inte det sämsta. Dessutom så behöver man tanka energi för att orka med jobbet. Jag förstår att ni har det tufft och dagens klimat är inte alltid så snällt...

Önskar en fin lördagskväll nu!

Kram

ime said...

Ja en mjukglass i solen är inte fy skam. Precis som du säger tankar man energi av solstrålarna. Det är många tuffa saker som händer och svåra samtal till oss.
Kram och detsamma till dig!