Wednesday, September 18, 2013

Idag har jag fått sova lite längre, solen tittar fram, på väderleksrapporten stod det att det skulle bli elva grader idag!! Herregud, kan det stämma? Det är ju KALLT. Ska snart gå in i duschen, handla lite och så tror jag att jag drar till Olofström igen, det är ju ett sånt roligt ställe att åka till - NOT. Lagningen av bordsbenet blev inte bra, dom måste göra om det. När jag åkt dit idag har jag åkt trettio mil sammanlagt för att få det här fixat. Men denna gången lovade dom att göra det medan jag väntar.
Uppskattar att jag har några lediga dagar, att jobba heltid är inte min grej, speciellt inte när jag har så långt att pendla. Men lite mer än två dagar i veckan behöver jag ju jobba, men för mig räcker det att ekonomin går runt, behöver inte ha en massa pengar över, jag värderar ledighet högre.
Kristian Gidlund, författaren till bloggen I kroppen min, somnade in i går, 29 år gammal. Cancer är en fruktansvärd sjukdom. Hans blogg har varit smärtsam men fantastisk att läsa, hans formuleringar har varit otroligt vackra och smärtsamma. Han har berört varenda människa som läst hans blogg eller lyssnat på honom. Må hans närmaste fortsätta orka leva utan honom.

No comments: