Sunday, January 22, 2023

Födelsedag

 


Idag fyller dom här två 32 och 34 år. J firade jag igår, vi åt våfflor och sen tacos,  allt önskat av honom. Han har sovit över här, i morse ringde jag och grattade S, sen ringde Dante för att gratta morbror J. På fredag åker jag till Stockholm om vi håller oss friska allihop. Då blir det även lite julklappsutdelning. Förra året var jag sjuk både till jul och även i januari när jag tänkt åka upp så då blev det julklappsutdelning först till påsk. Så det kan bli. 

4 comments:

znogge said...

Grattis till båda barnen på deras dag! Så lustigt att båda har samma födelsedag när de inte är tvillingar men jag vet att det händer. Min kompis fyllde år den 1/8 och hennes båda bröder den 2/8, inte de heller tvillingar. Hur som helst så låter det som bra planer för firandet och jag håller tummar och tår för att du kommer iväg till Stockholm. Vår son kommer förmodligen ner nästa helg vilket vi så klart ser fram emot. Även här gäller det dock att alla håller sig friska och nu hade lilla I feber i morse...

Kram och god söndag!

ime said...

Tack 😊 jo man hör ibland om syskon eller barn aom fyller år samma dag som en förälder.
Ja det ska bli trevligt att komma iväg, träffa Dante och hans föräldrar, så jag hoppas inget kommer emellan. Skönt med några semesterdagar också.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Fin bild på de både födelsedagsbarnen :D Det är skickligt gjort att få dem på samma datum. Mina två äldsta har 9 dagar mellan sina födelsedagar och det tror jag att de är ganska nöjda med. Men de hade säkert varit glada om de hade fått fira tillsammans också.
Jag hoppas verkligen att du kan komma iväg till Stockholm som det är tänkt. Du kan behöva en rolig utflykt och vad är bättre än att få gå omkring i en av dina favoritstäder och även träffa barn och barnbarn :D
Kram

ime said...

Lillasyster kom 15 dagar innan beräknat datum, hon valde samma datum som storebror 😊
Ja exakt, jag känner att jag behöver lite miljöombyte så det ska bli härligt att komma iväg.
Kram