Saturday, January 07, 2023

Lördag


 Då har snart en vecka passerat på det nya året. Jag var på kontoret i måndags, träffade kusin I efter jobbet och var ute och åt. Jobbade hemifrån tisdag-onsdag och var på en utbildning på plats i torsdags. Det var en retorik-utbildning som i och för sig var intressant men allt gick inte att relatera till mitt jobb. Men det är ju roligt med utbildningar.  Kommande vecka blir det mycket kontorsjobb eftersom jag ska vara administratör.

Igår kom J till mig och sov över till idag, jag hade bestämt med E att träffas i Sölvesborg och J skulle dit för att träffa kompisar. Han tog samma tåg som jag och följde med och fikade på Ritz. Underbara ställe och roligt att få fika vi tre. J trodde inte han gått i den lilla staden på typ 13 år så det var nog hög nostalgi. Jag fyndade som brukligt. Köpte en vit amaryllis med två knoppar för 20 kronor. Sen var jag på Smaralda och fyndade ett  par skinnboots till 50% rabatt. Sköna och snygga. Så blev det såklart lite ljus med mig hem.

6 comments:

ibod11 - Ingrid said...

En retorikutbildning låter kul tycker jag men jag skulle inte heller ha så mycket nytta av den. Men jag är ju språkintresserad så kanske skulle jag ändå få ut något bra av det :D
Vad mysigt att ni tre tillsammans kunde fika tillsammans innan ni skulle åt olika håll. Du brukar vara bra på att fynda och ljus blir man alltid glad av.
Kram

znogge said...

Att utbilda sig är inte fel men många gånger är det så att man kan inte alltid applicera allt på sitt jobb. Man får plocka russinen ur kakan helt enkelt.
Vilken bra dag det blev och grattis till fina fynd! Härligt när man kan göra sådana :D

Kram

ime said...

Ingrid: ja det var intressant med retorik, men nog mer något jag haft nytta av vid mina tidigare jobb.
Jag är världsbäst på att fynda 😊
Kram

ime said...

Znogge: ja man får plocka russinen ur kakan, om inte annat så är det roligt att träffa kollegor från andra avdelningar.
Men visst är det härligt att fynda. Jag behövde ett par nya boots och detta var enda paret kvar och dessutom i min storlek.
Kram

Hannas krypin said...

Nej ibland är utbildningar inte helt relevanta sett till det jobbet man har men det är alltid bra med ny kunskap. Du verkar ha haft en riktigt bra dag iallafall med fika och shopping.

ime said...

Ja visst är det bra med lite ny kunskap.
Det blev en härlig dag och riktigt bra fynd!