Sunday, March 17, 2024

Strålande sol och snart påsk

 




Igår var jag på stan en liten sväng, fixade naglarna, köpte fantastiskt vackra franska tulpaner och lånade lite nya böcker på biblioteket. Jag var ganska tidigt på stan och det ösregnade. Idag åkte jag till shoppingcentrat här utanför centrum,  jag skulle hämta det gulliga påskpyntet på Hemtex jag hade klickat hem, köpte lite mer påskpynt. Men jag kom hem med saker jag inte planerat att köpa. Blev en vas på HM Home som jag satte påskriset i, strumpor, schampo och balsam, ljus (såklart) och lite smått att lägga i Dantes påskägg. Jag älskar påsken,  för mig är det synonymt med vårens ankomst. Det finns heller inga krav förknippade med påsk som det finns med julen. Idag är det strålande solsken och häckarna har börjat grönska.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det märks att du har vårkänslor och vad härligt det måste vara :D Trevligt med fint pynt som ger påskmys och lite annat smått och gott kan du också glädja dig åt att du fick med dig hem :D Finväder med sol och blå himmel har många av oss kunnat njuta av idag.
Kram

ime said...

Ja i detta solsken har jag verkligen vårkänslor! Fast det är lite kallt i vinden och bakslag kan ju komma. April är ju känt för att ha växlande väder.
Kram

Znogge said...

Vilka bra dagar du har haft denna helg. Spontana inköp piggar upp och vasen är ju bara så fin. I och med att påsken är här känns det verkligen som vår tycker jag. Sol och blå himmel har vi haft här i dag men varmt var det inte.

Önskar en god söndagskväll nu!

Kram

ime said...

Ja jag tyckte vasen var fin att ha påskris i och kostade 99 kronor, ett fynd! Det piggar verkligen upp med lite nytt i hemmet. Nej någon värme har vi inte fått än.
Kram och detsamma till dig!