Thursday, May 09, 2024

Kristi himmelsfärdsdag





 Idag har jag och J varit på Torsö och hälsat på E. Torsö har en särskild plats i mitt hjärta. När jag bodde i Sölvesborg var det dit jag åkte för att bada och sola. Bara jag kommer ut på Listerlandet sjunker axlarna och jag bara njuter. Nu är bokskogen som vackrast också, den här späda grönskan. E bjöd på smörgåstårta sen gick vi en promenad genom hagar och vid vattnet. Efteråt åt vi rabarberpaj med vaniljglass till kaffet.

Jag hade bil idag och vi åkte till Solhaga handelsträdgård först så jag jag fick köpa mina pelargoner. Tänkte om vi är där tidigt så är där kanske lugnt men där var helt packat med folk. Men här var det bättre priser, 5 för 99 kr. Sen köpte jag hänglobelia till. Nu kommer det att bli fint på min balkong.

6 comments:

Znogge said...

Där ser verkligen härligt ut så jag kan förstå att det är en plats som förmedlar avkoppling och ro. Så gott ni blev bjudna på dessutom.
Det var verkligen ett mycket bättre pris på pelargonerna där. Lobelia är ju så fint också så det blir kanon på din balkong.

Önskar en fin fredag nu!
Kram

ime said...

Ja det är verkligen min bästa plats att koppla av.
Idag har jag planterat på balkongen så nu får gärna solen titta fram.
Kram och detsamma till dig!

Channal said...

HEJ! Bra, du fick tag på fina pelargoner till vettigt pris. Kul! Jag älskar skärgården. Det bästa som finns. Mitt mindfullness och mitt barndomsparadis. Så vackra bilder... KRAM Anna

ime said...

Ja jag blev väldigt nöjd när jag hittade fina pelargoner till bra pris!
Tack! Havet är härligt och dit åker jag för att rensa huvudet.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Fina bilder från en vacker plats. Vad fint att du kan åka dit ibland både för att njuta av naturen och för att träffa din vän. Jag förstår att du mår bra i både kropp och själ när du kommer dit.
Så fint det blir på din balkong nu och jag hoppas att du får många härliga sommardagar där :D
Kram

ime said...

Ja jag mår verkligen bra när jag kommer till Torsö.
Sommaren har börjat bra, jag försöker hinna njuta på min balkong så mycket jag kan.
Kram