Sunday, May 26, 2024

Söndag

 


Jag ligger på min balkong och njuter av kvällssolen, har ett stort lönnträd alldeles nära som susar så härligt. Vilken tur att jag hittade denna lägenheten med en balkong mot en park med så mycket sol. Jag har varit trött hela helgen, likadant förra helgen. Då kände jag mig lite halvsjuk. Önskar att man kunde jobba mindre men det går inte som ensamförsörjare. Jag tar någon semesterdag ibland för att korta ner veckorna, ska vara ledig på fredag. Jag brukar inte ta 4 sammanhängande veckor på sommaren just av anledningen att kunna ta någon semesterdag när jag känner för det. Min semester i sommar blir inte förrän sista veckan i juli och två i augusti. 

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt det låter att ligga och vila på balkongen medan lönnen susar utanför :D Det är nog en bra strategi för dig att inte ta ut hela semestern i ett streck utan att ha kvar några strödagar att ta ut under året.
Kram

ime said...

Ja jag trivs väldigt bra på min balkong.
Det var länge sen jag tog 4 veckor på sommaren, tycker det räcker med 3.
Kram

Znogge said...

Så härligt det låter med din balkong för en sådan kan verklige vara rena oasen.
Tyvärr kostar det att gå ner i arbetstid och man måste nästan vara två för att det ska fungera. Smart i alla fall att inte ta ut hela semestern utan ha lite dagar att plocka av.

Kram

ime said...

Ja jag är jätteglad för min balkong!
Det är tufft nog att vara ensamförsörjare och att då gå ner i arbetstid är ju inte möjligt, men jag är glad att ha semesterdagar att ta av.
Kram