Friday, August 04, 2006


Åkte till stranden i morse med kaffe, skinkmackor, solstol och morgontidningar. Var förvånad över att där var så lite folk, kanske många som börjar jobba nästa vecka som har annat för sej de här sista dagarna. Inte mej emot, att få ha stranden nästan för mej själv.
Då har jag helgen och nästa vecka kvar, innan den bistra verkligheten tar vid igen. Lite överdrivet, det brukar kännas rätt ok att börja jobba igen. Jag behöver liksom komma igång och hoppas det är lite mer fart nu, borde det vara. Har inga planer för resten av semestern, ska bara njuta och hoppas på strandväder.
Gick en rask promenad i skogen ikväll, kändes skönt. Måste bara komma igång med lite mer regelbunden motion.
Min fina ring som jag har fått bidrag av företaget till, min 25-årspresent, är inlåst i bankfacket. Jag hämtade den sista dagen innan semestern, den var bara SÅ fin, såg exakt likadan ut som den jag förälskade mej i, Ole Lyngaard-ringen för 25000:-. Men diamanterna i min är mindre. Men det känns otroligt roligt att ha en ring som guldsmeden tillverkat endast till mej. Jag får använda den redan, men tänkte jag skulle vänta tills jag fått den oficiellt så att säga. Därför tänkte jag att den kunde vara i bankfacket.
Dagens outfit: Linneshorts från Lindex, linne från mq.

No comments: