Saturday, August 22, 2015

Lördag

Börjar lite senare idag än vanligt en lördag, jobbar ju ihop med L numera på lördagar. Vi har extremt mycket att hänga om, fattar inte riktigt hur vi ska hinna med, jag jobbar ju ensam imorgon dessutom. Som jag befarat så söker L nu annat, jag förstår henne även om jag tycker det är väldigt kort tid hon varit hos oss. Det har inte varit någon rolig start och hon har ju långt att pendla. Ja vi får se hur det blir.
Vädret är fortfarande underbart, så härligt att sommaren äntligen kom även om det blev sent. Men jag älskar ju sensommaren. Samtidigt så går det onekligen mot höst, behöver nya kläder. Jobbar man med det så behöver man ju ha något nytt.
Jag känner mig trött och sliten. Det har som jag skrivit tidigare varit en jobbig sommar på flera sätt. Jag tycker det händer så mycket elände runt omkring oss. Nu har dom upptäckt en pedofil som jobbat på 26 olika förskolor här i staden. Jag kan inte ens tänka mig vilken fruktansvärd oro och maktlöshet det måste finnas hos alla föräldrar. Tänk att inte veta om ens barn blivit utsatt. Mannen är i 40-årsåldern och har varit uppskattad och omtyckt. Han har tydligen blivit upptäckt av polisen som jag fattat det, alltså att dom hittat honom i samband med barnpornografibilder. Det är alldeles förfärligt.

No comments: