Tuesday, March 22, 2016

Tisdag

Är ledig idag. Ska städa och göra lite påskfint hemma. Igår var jag väldigt trött, har vaknat några nätter nu och inte kunnat somna om. Gick lite som i en dimma hela dagen utan energi. Så det passar bra med ledighet idag. Jobbar sen imorgon och varje dag t o m påskafton.
Fick ett meddelande från ett av mina extrajobb som jag hade förra året att det blivit något fel när dom skulle redovisa till skatteverket och att ingen som jobbat där ser ut att ha betalat skatt. Ja, vad ska man säga? Hur kan man göra ett sådant fel? Jag har kollat på skatteverkets hemsida idag men min slutskatt är inte redovisad, jag undrar om det kan bero på detta. Vill ju helst veta om och hur mycket jag får tillbaka. Fattar inte riktigt hur ett företag kan göra fel när man ska redovisa hur mycket skatt man betalt in åt sina anställda? Verkar inte helt seriöst.
Återigen drabbas Europa av hemska terrordåd. Fruktansvärt och som medmänniska kan man knappt föreställa sig smärtan så många människor i Belgien och andra länder går igenom nu. Världen är ond.

No comments: