Thursday, November 16, 2017

Ingen bra dag

Vi mår inte helt bra. Jag och katterna. I morse var jag hos tandläkaren och hade stifttanden med mig. Tandläkaren förklarade att man kan göra en provisorisk grej, att sätta tillbaka stifttanden men sen planera för något mer hållbart. Hon gav mig lite olika alternativ. Sen satte hon tillbaka tanden och det gjorde ont. Jag har inte haft ont på hela tiden. Men nu har jag, gör ont när jag äter också, så det är till största sannolikhet en spricka i tandroten, så tanden måste bort igen. Hon sa att jag kunde ta ut den själv, men jag kan verkligen inte. Så nu ska jag dit imorgon igen så får hon plocka bort den. Sen har jag en tid om drygt en vecka för att sätta dit en protestand, inte för att jag fattar hur den ska kunna fästas men det behöver jag ju inte fatta heller. Hon gjorde sånt här avtryck när man får en ställning med en massa gojs i som trycks in i käken, både uppe och nere och fy vad vidrigt det är. Jag får kvävningskänslor och man måste klara det annars får man göra om det. Usch. Tilda mår inte bra, det är nog hennes tovor som besvärar henne. Zelda har ju en parasit i magen som vi inte fått bukt med, det går i skov och nu är hon dålig. Så vi är inte så glada. Tilda ska jag ju åka till veterinären med på tisdag, ringde en annan veterinär som behandlat Zelda så jag har beställt ett pulver med goda tarmbakterier som jag ska hälla över hennes mat för att se om det hjälper. Jag skulle ju sålt prenumerationer idag men jag ställde in, jag mådde inte bra efter tandläkaren, sov en stund innan. Jag antar att det är det i alla fall, är så himla trött och hängig. Sen har jag vinkat farväl till J, det är jobbigt. Det här jobbiga går över, det vet jag. Men just nu är jag ledsen.

4 comments:

znogge said...

Usch ja, förstår mer än väl att du är ledsen och inte mår så bra. Dels problemet med tanden, dels katterna som inte mår helt bra. Ibland blir det liksom bara för mycket. Hoppas det ska lösa sig på alla plan.

Kram

ime said...

Tack ☺ det är egentligen inte så stora problem men det är ju annat som snurrar i skallen med.
Kram

ibod11 said...

Usch! Stackars dig och katterna. Ibland måste man få tycka synd om sig själv och just nu verkar det inte vara så roligt hemma hos dig. Som tur är blir det bättre och sedan kan du komma ihåg hur dåligt ni mådde de här dagarna och i jämförelse kommer du tycka att du mår jättebra. Krya på er allihop!
Kramar

ime said...

Tack snälla 😊 det är inte så stora bekymmer egentligen. Bara lite mycket på en gång.
Kram