Sunday, November 12, 2017

Söndag

Trodde nog att en adventsljusstake från Ikea skulle komma "färdig" men nej, den får man montera själv... t o m Zelda ser lite chockad ut.
Idag mår jag lite bättre, jag gick hem efter två timmar igår, det var lugnt och K som jag jobbade med hade fått sin rast. Hemma sov jag en stund och kände mig lite bättre sen.
Det här med att resa ihop med någon, kan ju ha sina sidor. Jag och E känner ju varandra väl men vi är väldigt olika som personer. 10 dygn ihop kan vara påfrestande. Ska jag vara helt ärlig reser jag nog helst ensam, och är med J sen så mycket som det går. Man får liksom kompromissa hela tiden. Jag kunde sakna dom där stunderna när jag gjorde precis det jag själv ville. J jobbade ju lite när jag var där sist. Men jag uppskattar mycket att strosa omkring, gå in i lite affärer och kolla, det är ju så spännande när man är i en helt annan kultur. Jag känner att E har så mycket synpunkter på mig, jag försöker vara till lags och det är en situation jag inte tycker om. Ska inte gå in på detaljer, men hon är i en tuff situation på jobbet och hade nära till kritik av mig hela tiden och det är så tröttsamt. Jag är som jag är och vill inte göra om mig för att någon annan ska vara nöjd. Jag lever mitt liv på mitt sätt, har varit med om saker som format mig och att göra om sig i denna åldern är liksom inte aktuellt. När man blir äldre så orkar man inte med konflikter heller, jag har fått nog av det.

2 comments:

Ingrid said...

Skönt att du börjar må bättre 😁
Ingenting från Ikea kommer färdigmonterat 😉
Jag skulle hellre åka ensam om det var så. Att resa tillsammans innebär en del slitningar och kompromisser och det är upp till båda att försöka få till en bra stämning och trivsel. Enligt mig behöver inte en gemensam resa betyda att man är klistrade på varandra hela tiden. Synd att det blev lite gnissel. Men jag hoppas att resan ändå gav mestadels roliga minnen 😊
Kram

ime said...

Jo resan gav mestadels roliga minnen. Jag kanske är naiv som inte räknade med lite gnissel men jag brukar inte kritisera andra människor och var väl inte beredd på att få kritik. Känns så onödigt.
Kram