Wednesday, November 22, 2017

Onsdag

Märks att jag inte är van vid att jobba heldag i butiken, hade ont i både rygg och fötter när jag gick hem ikväll. Jag tror att alla kan bli lite less på sitt jobb, jag tycker just nu att det inte är så kul att sälja, gillar inte våra kläder heller. Men jag antar att det är en tillfällig svacka, det känns som att jag inte kommit igång efter min ledighet. Jag kan ju inte skylla på att jag är trött och behöver ledighet, för det har jag ju precis haft. Nej, jag vet faktiskt inte riktigt vad det beror på.
Idag kom det in en dam och frågade om det varit bra i Japan, jag har visserligen ansiktsblindhet men jag kunde verkligen inte komma på vem det var. Men sen sa hon att vi träffades på tåget till Köpenhamn och då kände jag igen henne, det var ju paret som satt mittemot oss och som också skulle till Tokyo. Hon hade känt igen mig men inte kunnat placera mig men sen kommit på vem jag var. Hennes son har bott 10-11 år i Japan.

4 comments:

ibod11 said...

Det är, som du skriver, så att alla någon gång blir trötta på sitt jobb och önskar något annat. Jag tror att du har hamnat i lite nedstämdhet, förhoppningsvis inte depression, efter din semester och vetskapen om att din son är så långt borta. Det är inte alls ovanligt att känna så. Kanske är du också påverkad av mörker och lite trist väder. Värk gör inte saken bättre.
Jag hoppas verkligen att du snart hittar det som får dig att må lite bättre, både fysiskt och psykiskt. Men låt det ta sin tid och låt känslorna få finnas. Fastna bara inte där för länge.
Stor kram

ime said...

Jo det stämmer nog. Jag är lite nedstämd över att resan är över. Bokade den i februari och har vetat att jag haft något fantastiskt framför mig. Sen glädjen över att J kom hem och sen ledsenheten över när han åkte tillbaka. Det har satt igång en del tankar om hur jag lever mitt liv bl a.
Kram

znogge said...

Jag tror att vi alla lite till mans kan bli trötta på sitt arbete. Har man dessutom varit på en trevlig resa och sedan återgår till vardagslunken kan jag känna mig lite låg. Detta trots att jag ändå tankat energi. Dessutom är november mörk och grå. Hoppas energin kommer tillbaka.

Kram

ime said...

Ja det hoppas jag också. Det är jobbigt att känna sig uttömd på energi.
Kram