Wednesday, November 15, 2017

Onsdag

Min förkylning är envis. Bokade av prenumerationsförsäljning i Ystad idag, vill inte riskera att inte vara ok till helgen eftersom jag jobbar fredag-lördag-söndag i butiken. Det är så himla många tankar som snurrar i mitt huvud, kan inte berätta så mycket egentligen. Men igår var jag på en info och intervju om ett jobb jag sökt, jag försöker hålla igång och söka jobb jag tycker verkar intressanta. Men det är som sagt många tankar som snurrar. Nu ska jag få besked i början på december, jag vet inte riktigt mitt intresse själv, det handlar ju mycket om lön. Jag trivs med det jag jobbar med idag men där kommer också att bli förändringar. Allt måste vägas in. Sen är det små tjänster inom handeln och jag tycker prenumerationsförsäljningen är påfrestande, det är inget jag går iväg och gör med lätta steg. Det skulle självklart vara skönt att tjäna mer, att jobba heltid, att ha en bättre fritid, att kunna göra mer saker som jag avstår ifrån idag. Ja, skulle jag komma i situationen att jag måste fatta ett beslut får jag göra den berömda listan med plus och minus som jag brukar ta fram när det är viktiga beslut som ska fattas.
Lilla Tilda har mycket tovor i sin päls, igår högg hon efter mig utan att jag gjorde nånting mot henne. Jag beställde tid hos veterinären nästa vecka, hoppas kunna få hjälp att få bort dom utan att söva henne. Det har gått en gång förut när jag var hos veterinär, att dom rakade loss och då stod hon stilla och fint. Ja vi får se hur det går. Det blir en kostsam historia, måste ju hyra bil, ska åka till en veterinär några mil iväg.
J har varit hos S i Stockholm några dagar, han sitter på tåget hem nu och ikväll ska vi åka till E och äta pizza och prata lite om Japan-resan. Sen ska J vara hos sin pappa på torsdag kväll och på fredag åker han tillbaka till Japan. Dessa veckorna har gått så fort, jag har inte hunnit träffa honom så mycket, alla har velat ha en date med honom. Nog känns det nu i mammahjärtat att jag inte vet när jag får träffa honom nästa gång.

4 comments:

ibod11 said...

Det låter som om du har mycket spännande att fundera på. Kanske får vi så småningom veta hur beslutet blev :) Listor med plus och minus är bra men jag brukar lita lite på magkänslan också. Det är ganska viktigt att känna sig tillfreds :)
Stackars kisse, det är inte kul med tovor men jag hoppas att det går bra hos veterinären.
Jag förstår att det känns vemodigt att din son åker tillbaka snart. Det är ju så långt till Japan. Men nu har du många fina minnen att tänka på :)
Kram

ime said...

Ja egentligen vet jag inte om det är spännande, det är mer påfrestande. Kanske behöver jag inte ta något beslut alla. Dom är kanske inte intresserade av mig.
Jo jag har många minnen från senaste Japan-resan och vi kan skypa men det är ändå lite tungt.
Kram

znogge said...

Det är inte lätt när det gäller ens arbete. Pengarna behöver komma in samtidigt som trivseln också är så viktig. Jag tycker det är viktigt att inkomsten är regelbunden så att man vet vad man har att röra sig med. Heltid är det som gäller för mig för min pension kommer inte att imponera så stort.

Jobbigt med tovorna. Vår hundras har en tendens till att få det så det gäller att ligga i med kamningen. Det går så där får jag väl ärligt säga.

Lycka till med dina funderingar.

Kram

ime said...

Ja men det är just det funderingar gäller, trivsel-arbetsuppgifter-lön. Men jag vet ju inte ännu om jag ens behöver fundera så mycket.
Kram