Tuesday, November 21, 2017

Kyoto station

Kyoto station är fantastisk. Gigantiskt stor, man kan tillbringa en hel dag där, vi var ju där och fikade två gånger, hittade ett ställe som var mysigt att sitta på. Där finns all sorters shopping man kan tänka sig och riktigt fina modebutiker. Man kan även gifta sig där, om man skulle vilja det. Det är ett fantastiskt ställe helt enkelt. Tokyo station var istället en väldigt gammal byggnad, Kyotos är ju nybyggd.
Idag fick jag ett juligt doftljus från K Lundqvist Stockholm som jag klickat hem, hittade ett erbjudande med 50% rabatt, det är jättefint, förutom att det doftar riktigt gott är det en liten glaskupa över. Jag tycker människor är alldeles för tidiga med att sätta upp julgrejor, jag väntar själv till någon dag innan första advent. För att inte tala om handeln som sålt julsaker sen oktober. Nu till helgen är det Julskyltning i vår lilla stad, det är min enda lediga helg på länge, jobbar sen helger ända fram till lille julafton, ska nog försöka gå lite på stan på söndag.

4 comments:

ibod11 said...

Jag är inte så mycket för trängsel och platser där många samlas men om man gillar folkvimmel och shopping så förstår jag att det är en kul plats att vara på.
Jag brukar också vänta till första advent med julpyntning men jag funderar på om jag kanske ska tjuvstarta lite i år. Vet ju inte om jag är hemma när det är dags ;)Men det tar emot så jag väntar nog lite till :D
Kram

ime said...

Jag har alltid varit fascinerad av ställen där människor reser, flygplatser med mera.
Nej du vet inte när det du väntar på händer, förstår att du kanske vill julpynta i förväg.
Kram

znogge said...

Vilken imponerande och stor station. Kan tänka mig att man lätt tillbringade en dag där. Jag har ett ljus från samma företag så det ska tändas när julhelgen är här. Hade tänkt tjuvstarta lite till helgen men inga fönster är putsade så det får vara.

Kram

ime said...

Aj aj inte tjuvstarta 😊
Kram