Monday, November 19, 2018

Black week

Har varit ledig idag, hade planerat att sova ut men vaknade redan kl 7 och sen kunde jag inte sova mer. Röjde lite hemma, gick en promenad upp till stan. Black week är det tydligen, Black Friday är det på fredag, dagen då julshoppingen börjar och nu har det tydligen utökats till en hel vecka. Alltså det är rätt skönt att slippa jobba med det här. Julhandeln var inte så extrem i butiken jag jobbade i, då var det värre med rean. Jag tror jag jobbade varje annandag jul som jag var i den branschen. Det blev ingen ledighet alls. I år ska jag vara ledig fyra dagar i sträck över julen, känns väldigt lyxigt. Jag var inne på Lyko när jag var på stan och köpte ett Olaplex-schampo och en stylingprodukt från Maria Nila, det var 25% rabatt på all hårvård där idag. Efter det var jag och klippte mig. Nu blir det jobb tre kvällar på raken till kl 22.

4 comments:

znogge said...

Så skönt för dig att få en sammanhängande julledighet och slippa mellandagsrean. Numera börjar den väl nästan före jul dessutom...

Kram och ha en bra dag!

ibod11 - Ingrid said...

Alla dessa readagar känns mest påträngande nu när man bombarderas med meddelanden i mobilen. Skönt för dig att få vara ledig lite mer under julhelgen :) Kanske blir det ett besök i Storstaden :)
Kram

ime said...

Znogge: ja julhandeln håller på att förändras. Många köper allt på Black Friday eller på nätet. Så ofta startar handeln sin rea innan jul för att hämta hem så mycket pengar som möjligt.
Kram

ime said...

Ingrid: ja direktmeddelanden som mail och sms är nog det vanligaste sättet idag att kommunicera med sina kunder.
Ska bli underbart skönt att få vara ledig i år!
Kram