Friday, November 09, 2018

Friday!!!!

Igår efter jobbet träffades jag och L och åt på Le Croissant. Hon var ju min första chef i butiken och trots att hon bytte jobb efter ett par månader har vi hållt kontakten sen dess, alltså tre och ett halvt år nu. Ibland är dom andra tjejerna från butiken med men mest har jag och L träffats. Det är vissa människor som man klickar med direkt och hon är en av dom. Jag blir så fylld av energi och glädje när vi träffas! Jag gick hem med lätta steg full i skratt för vi skrattar mycket. Glädjen höll i sig när jag kom hem och upptäckte att det låg en lapp på hallmattan att badrummet är klart att användas igen. Gud vilken lyx att slippa gå ut i den kalla baracken. Jag har köpt nya korgar som jag ska ha en del av mina saker i, mitt badrum är pyttelitet. Har också ställt dit den fina tvålen från Lilla Bruket som doftar citrongräs.
Imorgon skulle jag och E sett Bohemian Rapsody på bio men biljetterna var slut. Så E bjuder på lunchbuffé på Naturum istället, det är en födelsedagspresent till mig.

6 comments:

Från Glam till Damm said...

Hej Marie, Visst är det härligt med sådana vänner som bjuder in till skratt, positivitet och som ger livsenergi! Mer sådant åt folket!! Men så skönt att du får använda badrummet igen. Vetikatten om jag klarat av en barack! Jag förstår att du vill ställa fram lite nya produkter som doftar gott! Lyx! Kramen och ha en fin lördag! Anneli

ime said...

Ja det är så härligt med vänner man skrattar mycket med, vi kan även prata om djupare grejor, det känns bra det med.
Nej det har varit jobbigt med att inte ha badrum. Jag har varit iväg lite, helgen i Stockholm och övernattning på Gästis, men det har varit fem veckor så här.
Kram och detsamma till dig!

Znooge said...

Visst är det så att man klickar extra bra med vissa människor och då blir det rena energikicken att umgås med dem. Att kunna skratta och vara allvarliga tillsammans betyder mycket.

Kram och ha en härlig lördag!

ime said...

Ja det var en bra beskrivning, en vän som man får en energikick av!
Kram och detsamma till dig

ibod11 - Ingrid said...

Med sådana vänner klarar man av många svårigheter lättare :) Jättehärligt att ni har varandra, för jag tror nog att du ger tillbaka lika mycket glädje.
Vilken lättnad att du kan ta ditt badrum i besittning igen :D Som du har väntat, och väntat. Äntligen kan du känna lyxen av ett fint, varmt och eget badrum.
Kram

ime said...

Ja det är inte alls fel med såna vänner, hon var framför allt ett stöd när jag jobbade i butiken.
Ja det är verkligen skönt att slippa gå ut vid toabesök och dusch.
Kram