Friday, November 02, 2018

Brösarp Gästis

Det är skönt med lite avbrott i vardagen eller som E uttryckte sig, att det var en grym smakupplevelse på Brösarp Gästis. Vi kom dit vid halv 2 igår, började med att ta på oss badrockarna och gå till spa:et. Det är litet, det visste jag sen innan och det var väldigt mycket folk så det blev inte den avkopplingen jag hade så väl behövt. Men vi badade i alla fall i en varm pool utomhus och det var skönt. Men man ska inte åka stora gäng till spa och umgås och sätta sig i grupp och prata och skratta högt. Det passar bättre på en restaurang eller bar. En annan gång väljer jag ett större spa där dom kan garantera lugn och ro. Vi slappade lite på rummet innan vi gick till gästiset och åt. Det är ett gammalt anrikt ställe med många utmärkelser och det blir ett särskilt gemyt. Maten var fantastisk, vi åt revben och drack öl till. Vi blev så mätta att vi inte orkade någon dessert. I morse var vi uppe tidigt, vi åt frukost redan 8 och det var lugnt och skönt och pianomusik i bakgrunden. Sen drog vi oss hemåt. Idag har jag hyrt bil och varit vid graven, det är min bror som sköter den i år och där var inte vidgjort tyvärr. Hoppas dom fixar det. Sen handlade jag och köpte lite kattmat hos veterinären. Nu är jag hemma, har druckit lite kaffe. Det blir tidig läggning, får gå upp kl 4 både lördag och söndag.

4 comments:

znogge said...

Hoppas att det blev lite avkopplande i alla fall.Men det finns ju många spa att välja på numera. Vi har varit på Ystad Saltsjöbad ett par gånger och det var inte fel. Däremot fick vi vänta väldigt länge på maten.

Kram

ime said...

Ja det gäller att få allt att stämma, Ystad saltsjöbad är jättefint men har hört att där också kan vara stökigt på spaet. Maten i Brösarp är verkligen toppklass.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Det kunde nog ha varit bättre med lite mindre trängsel men förutom det verkar det ha varit en fin upplevelse. Nästa gång får du välja med omsorg, men det är klart att bra erbjudanden lockar :D
kram

ime said...

Ja maten var vi supernöjda med, så det blir 5 + på det. Men spa får jag nog söka ett bättre nästa gång.
Kram