Wednesday, November 14, 2018

Solfattig november

Läste precis att det varit en solfattig november månad hittills och det kan man ju skriva under på. Det är så grått och trist och jag har varit så trött. Har haft många tidiga morgnar och jag har knappt orkat ta mig ur sängen. Ska vara ledig imorgon och sova ut. Som vanligt när det är så här trist blir jag sugen på att åka iväg någonstans på min lediga dag, men jag hinner inte. Måste tvätta imorgon och gå och kolla blodtrycket. Gjorde det för en vecka sen och det var för högt då med. Jag skulle nog behövt minst en vecka på någon resort i solen, gärna liggandes under ett parasoll sippandes på en drink. Då kanske blodtrycket gått ner. Men det har jag tyvärr inga planer på att förverkliga.

6 comments:

znogge said...

Visst har november varit grå och dyster så här långt. När det gäller blodtrycket så krävs det nog mer än en ledig dag för att förändra det. Jag hade gärna åkt till sol och värme jag med men det går absolut inte just nu.

Kram

ime said...

Ja det stämmer, det räcker inte med en enda ledig dag för att sänka blodtrycket.
Nej ni är väldigt styrda av terminen och på lov är det dyrare att resa.
Kram

Eva i Dalarna said...

Rödbetsjuice ska sänka blodtrycket har jag hört. 1 dl/ dag tror jag. Provade det själv men det var så äckligt så jag kunde inte dricka det. Kanske det går bättre för dig? Äter numera medicin för blodtrycket istället.

ime said...

Jaha 😊 tack för tipset! Får kolla på hälsokosten men det låter ju inte bra att det smakar äckligt 😁

ibod11 - Ingrid said...

November bara rusar iväg och jag hinner nästan inte notera att det är grått. Men det stämmer nog att det är så.
Jag har inga tips på vad man kan göra för att sänka blodtrycket. Men jag hoppas att det blir bättre så att du slipper medicinera. Bra att de har koll på dig i alla fall.
Kram

ime said...

Ja jag hoppas jag slipper medicin, ska ha em telefontid med läkaren på tisdag.
Kram