Monday, November 05, 2018

Måndag

Man ska kanske inte blogga när man är trött och sliten men jag gör det i alla fall. Helgen har varit jättetuff, usch för att gå upp kl 4. Inte så roligt heller att gå iväg i mörker till tåget så tidigt, känns som att det bara är konstiga människor ute vid den tiden. Jag själv t ex. Jag har rätt mycket tidiga pass nu framför mig. Har sagt nej nu två dagar till att jobba över. Jag orkar helt enkelt inte. Ska försöka komma iväg och kolla blodtrycket på onsdag när jag är ledig så jag kan få reda på om det kan ha någon del i min trötthet. Sen är det jobbigt med stammarna, det skulle ta 5-10 dagar och är nu inne på femte veckan!!! Vad ska man säga? Att vara utan toalett och dusch så länge är påfrestande. Något som är positivt är i alla fall att jag får lite ledigt i jul, hela fyra dagar. Ska bli så skönt. Jag som jobbat med stressig julförsäljning och ännu värre rea många år på rad tycker det ska bli underbart skönt att vara ledig.

4 comments:

znogge said...

Så irriterande med stammarna. Hantverksarbeten som drar ut på tiden är en plåga. Jag minns vårt badrum som skulle vara klart före jul och som var i hamn efter påsk. Förvisso behövde vi bara betala hälften men ändå.

Klokt av dig att kolla blodtrycket. Sedan kan trötthet bero på mycket och du har långa pass samt tidiga morgnar. Man får vara rädd om sig själv.

Kram

ime said...

Ja man kan ju inget säga om hantverkarna, de stöter på komplikationer, men det var ingen som förberedde oss på det.
Ja jag hoppas tröttheten inte beror på blodtrycket, men bäst att kolla.
Kram

ibod11 - Ingrid said...

Synd att ditt nya, roliga jobb ger dig sådan stress. Jag vet inte hur du ska kunna komma tillrätta med det men jag gillar att du säger nej till ännu mer jobb. Det måste väl bli någon förbättring snart för annars blir det nog en väldig personalomsättning där. Det ser aldrig bra ut för ett företag som vill anställa. Inte underligt att du blir jättetrött av både jobbsituationen och renoveringen hemma. Men det är nog rätt tänkt att kolla om det finns andra orsaker. Var lite försiktig med dig själv.
Kram

ime said...

Just nu utbildas många nya och när dom är igång så borde det lätta. Men vi ska få nya uppdrag som gör att det kommer att bli mer att göra, så jag antar det kommer att anställas ännu fler. Det är just det här att vara i fas som kan vara svårt.
Kram