Friday, June 05, 2020

Slut på arbetsveckan

Slut på ännu en arbetsvecka. Sov så väldigt dåligt förra natten så jag har varit trött hela dagen. Ska bli skönt med två sovmorgnar. Känns som det enda jag gör är räknar ner hela tiden, räknar ner till helg, räknar ner till semester. Imorgonkväll ska jag bjuda E på tacos, minns inte när jag åt det senast. Ska förhoppningsvis få tag i rabarber så jag kan göra en paj också.
Igår köpte jag en blomlåda till balkongen på Åhléns till 50% rabatt och köpte tre blommor att ha i, en vit pelargonia, en röd petunia och en gul blomma som jag inte vet vad den heter, det blev jättefint och min balkong känns så trivsam i år. Har länge funderat på om jag ska ha ett parasoll, det blir väldigt varmt där när solen står på, har inte riktigt hittat vad jag vill ha. Men nu finns det ett på Ikea där parasollfoten är halv så att det ska passa till en mindre balkong. Funderar bara på hur jag ska få hem det. Man kan beställa hemleverans men Postnord är inte att lita på, jag får ta en hel dag ledigt eftersom dom inte lämnar någon tid. Skulle dom sen inte komma, vilket har hänt tidigare, så har man slösat bort en dag och kan kanske inte ta ledigt på nytt. Men jag skulle gärna vilja ha det där parasollet. Får fundera lite till.

4 comments:

Znogge said...

Så fint det blev på din balkong! Jag hade absolut satsat på ett parasoll för även om värmen är skön så behöver man skuggan ibland också.

När det gäller nedräkningen så känner jag igen mig till 100%

Kram och njut nu av helgen!

ibod11 - Ingrid said...

Hoppas du sover bättre och längre nu i helgen. Tacos är gott och en rabarberpaj blir pricken över i. Jag fick rabarberpaj hos min syster när jag var där. Vi hade massor av rabarber på tomten i Mjölby så jag hade alltid paj i frysen. Nu får jag passa på när jag blir bjuden. Jag har alltid haft tillgång till rabarber förut så jag är för snål för att betala för den. Ungefär som med svamp. Här är kantareller ovanliga men jag vill inte betala för dem heller ;)
Ett parasoll är nog en bra idé. Kanske kan du få hjälp av någon som har bil. Eller passa på när du ändå bokar bil från bilpolen. Det är ju synd att behöva stanna hemma från jobbet.
Kram

ime said...

Znogge: ja jag känner att jag lätt får huvudvärk när jag sitter i solen för länge.
Kram och detsamma till dig

ime said...

Ingrid: jag hade också rabarber i trädgården när jag bodde i hus, känns lite konstigt att betala för den nu.
Jag är tveksam om jag får in parasollet i bilpoolsbilarna, dom är inte så stora. Har kollat på Ikeas hemsida och nu verkar det som att det inte går att få det hemkört. Suck. Får kanske leta upp något annat parasoll.
Kram