Sunday, October 11, 2020

Höstlista

Vad är det bästa med hösten?

Att allt liksom lugnar ner sig. Det blir tillåtet att vara inomhus.

Vad gjorde du förra hösten?

Jag jobbade alldeles för mycket och under hög stress. Var en helg i Stockholm också. Förutom  att gulla med Dante var jag och S och såg Ola Salo på Hamburger Börs. Det var sånt man gjorde innan pandemin.

Hur såg du ut förra hösten?

Jag hade en del skira blommiga blusar. Har faktiskt sålt en del, tycker det känns bra att rensa i garderoben och nu är jag trött på skira blusar. Har dock behållt en som jag fortfarande gillar, men har inte använt den än denna hösten.

Hur ser du ut nu?

Jag har gärna vit skjorta och jeans. Har också köpt ett par svarta jeans som är vida hela vägen, har alltid haft tajta jeans men tänkte jag skulle testa detta. Har mest tunika eller kort klänning till,  försöker vänja mig vid vida jeans. Har också köpt ett par svarta kostymbyxor, försöker vara lite klassisk. Förra veckan hade jag en rutig kjol i lite kortare modell och en dovrosa kortärmad kashmirtröja till, det trivdes jag i. Men trivs lika bra i jeans. En rolig sak var att jag hade ett par jeans med ett hål på knäet igår och när J såg det sa han: ojdå vad har hänt där? och pekade på hålet. Det modet finns inte i Japan.

Beskriv din höst i tre ord:

Trött på pandemin

Vad var bäst med sommaren?

Jag vet faktiskt inte, det var kanske min balkong med alla blommor. Det var tråkigt att inte kunna planera så mycket, att inte kunna åka till Stockholm. Men såklart tacksamhet att inte någon jag känner blivit sjuk.

Hur mådde du förra hösten?

Som jag skrev, det var för stressigt på jobbet. Jag fick veta att en tjänst skulle bli ledig på en annan avdelning med enbart dagtid och lediga helger och roligare arbetsuppgifter. Hade ett stort hopp om att jag skulle få chans på den.



4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Trevliga höstfunderingar och jag håller med om att det känns ok att stanna inne när hösten kommer. Jag förändrar mig inte ett dugg. Det är jeans och någon slags tröja som gäller varje år :D
Kram

ime said...

Det är väl skönt när man hittat stilen man trivs med. Jag känner igen mig själv att jag gärna vill ha svart och stilrent efter sommaren, det är så mycket klänningar i glada färger på sommaren.
Kram

znogge said...

Trevligt att få ta del av dina tankar kring hösten. Så skönt att tjänsten blev din och att det blev en förändring kring din arbetssituation. När det gäller kläder så är det nog ingen större skillnad för min del. Självklart har jag inte shorts på hösten och inte kortärmat men några stickade tröjor kommer inte fram :D

Kram och ha en bra start på veckan!

ime said...

Jaså du gillar inte stickade tröjor! Vi har emellanåt ganska varmt på vår arbetsplats så jag har inte heller stickade tröjor så ofta.
Kram och detsamma till dig!