Saturday, October 24, 2020

Lördag


 Jag blev bjuden på lite för tidig födelsedagslunch av E idag på Café Årum. Vi åt fish and chips. Tog en bild från bron över Tivoliparken. Det är vackert i naturen. Jag och J ska gå en promenad till Arenan där han ska skriva högskoleprovet imorgon, så han hittar dit. Tänk att det ändå blev ett högskoleprov trots allt. Bra att det genomförs för de som inte har ett resultat. Många funderar ju på att plugga nu i dessa svåra tider. 

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Wow, vilken vacker höstbild. Det är bra att ha bloggvänner längre söderut så att jag får se olika hösttavlor under en lång period :D Här är det inte många löv kvar på träden nu.
Vilken tur att din son lyckades få en av platserna för att skriva högskoleprovet. Jag håller tummarna för att det ska gå bra.
Kram

ime said...

Ja det blev en väldigt fin bild faktiskt. Mycket har hänt i naturen bara senaste veckan. Förra lördagen var solig och det var inte riktigt lika mycket gula löv på träden.
Jag håller också tummarna för J ☺
Kram

Znogge said...

Vilken underbar höstbild och vy, så vackert!
Vilken trevlig lördag det blev och fish and chips är alltid gott.
Jag tycker det är väldigt bra att högskoleprovet genomförs för många som förlorat arbetet väljer att plugga så provet behövs.

Kram och god söndag!

ime said...

Tack, blev ganska nöjd med bilden.
Ja just nu sitter J och skriver, han pluggade mycket inför provet som skulle varit i våras och jag tror dom kunskaperna finns kvar.
Kram och detsamma till dig