Saturday, October 17, 2020

Vacker höstdag





 Väldigt fint höstväder idag. Jag och J gick till Naturum , Tivoliparken och lite på stan. Man blir lite hemmablind och ser inte alltid det fina och mysiga i ens närhet. J fotar och skickar bilder till vänner i Japan som tycker Sverige verkar exotiskt.

4 comments:

ibod11 - Ingrid said...

Det ser härligt ut på dina fina foton. Tänk vad annorlunda det är i olika delar av världen. Vi har lite svårt för att ta till oss att vår natur är exotisk men det är ju egentligen ganska självklart. Det man inte själv har och som finns långt bort känns ofta just exotiskt :D
Kram

ime said...

Ja hans vänner är jättenyfikna på Sverige och planerar att komma hit när pandemin är över. Då säger jag till J att han måste visa dom Stockholm för det är en vacker huvudstad vi har.
Kram

Znogge said...

Vilka härliga höstbilder och visst är det lätt att bli hemmablind. Kan tänka mig att Sverige upplevs som exotiskt i mångas ögon.

Här i vår håla kommer kommunen att stänga Naturrum för att göra om det till en spa- och konferensanläggning. Många har protesterat men det hjälper inte när M har egen majoritet. Sorgligt tycker jag.

Kram

ime said...

Ja jag har hört talas om dom planerna. Låter väldigt tråkigt. Trist också att man inte lyssnar på protesterna.
Kram