Friday, December 18, 2020

Fredag

 


Min fina amaryllis

Idag sa jag god jul när jag gick hem. Är tacksam att jag har en veckas ledighet framför mig. Denna veckan har jag haft extremt svårt att komma upp på morgnarna och sovmorgnar känns nu väldigt efterlängtade. Vet inte när jag var så här trött sist. Ska försöka ta mig ut när det är dagsljus i veckan varje dag. Kanske börja äta d-vitaminer?

Vi får fina julklappar från regionen i år. Det är ett tack för att vi härdat ut detta år. Man kunde välja mellan en massa saker och jag blev glad när jag hittade ett bäddset i 100% linne. Det har jag velat ha länge men tyckt det varit för dyrt. Lavendelfärgat valde jag. Passar ju bra nu när jag tänker sova mycket framöver.

4 comments:

Znogge said...

Så skönt för dig med lite återhämtning för det behövs verkligen när man arbetar med människor. Vilken bra klapp du valde. Själv valde jag fyra små ugnseldfasta grytor som man kan göra potatisgratäng och annat i. Vi fick från "Get my gift" men jag tror inte att vi var i högsta prisgruppen men det gör mig inget för jag är nöjd med mitt val.

Själv tänker jag också unna mig att koppla av för vintern och förvåren kan bli tung.

Kram och god fredag!

ibod11 - Ingrid said...

Vad skönt att det äntligen är dags för din julledighet. Jag hoppas att du sover ut riktigt ordentligt varenda morgon utan att någon av katterna väcker dig. Men det är nog i och för sig också mysigt...om de väcker dig på ett snällt sätt. Det är nog en bra plan att försöka komma ut i dagsljuset en stund varje dag nu när du har möjlighet. Vilken bra och passande present du hittade och jag hoppas att dina nya lakan ger lite extra skön sömn :D
Kram

ime said...

Znogge: dinklapp.se fick vi välja från. Fanns mycket att välja på men när jag såg bäddsetet bestämde jag mig direkt.
Ja tyvärr är det nog ingen ljusning på ett tag.
Kram och detsamma till dig

ime said...

Ingrid: jo Tilda väcker mig gärna på morgonen, inte alltid uppskattat.
Tror dagsljus kan hjälpa till att göra mig lite piggare.
Kram